KVV-valvonta ja IV-valvonta

Yrityksemme tarjoaa myös käyttövesi- ja viemärivalvontaa sekä ilmanvaihtovalvontaa. KVV- ja IV-valvonta ovat tärkeä osa rakennus- tai saneerausprojektia, sillä valvonnan avulla ehkäistään rakennusvirheitä, seurataan työn edistymistä aikataulussa ja varmistetaan, että työn lopputulos on laadukas ja sopimusten mukainen.

Yrityksellämme on sekä KVV-valvonnan että IV-valvonnan pätevyydet. Tarjoamme palvelua Jyväskylän seudun yksityisille rakennuttajille ja remontoijille sekä taloyhtiöille. Asiantunteva KVV- ja IV-valvonta edellyttävät vankkaa kokemusta putkistourakoista sekä valvontaan perehdyttävää koulutusta.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta Jyväskylän LVI-Tekniikan valvontapalveluille. Valvonnan lisäksi teemme monipuoliset putkityöt sekä putkistojen kuntotutkimukset. Kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jyväskylän LVI-Tekniikka
Sienikorintie 28
40340 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus: 2209286-6
Puh: +358503100172

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jyväskylän LVI-Tekniikka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.