Putkistojen kuntotutkimukset Jyväskylässä

Putkistojen kuntotutkimukset ovat Jyväskylän LVI-Tekniikan erikoisosaamista. Tarjoamme palvelua pääasiassa yksityisasiakkaille sekä taloyhtiöille. Kuntotutkimuksella kartoitetaan tarkasti putkiston senhetkinen tila sekä mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet ja niille suositeltu ajankohta.

Putkiston kuntotutkimus tehdään yleensä muutamien vuosikymmenten ikäisille putkille ja vanhemmille putkistoille säännöllisin väliajoin. Näin omakotitalon asukas tai taloyhtiön päätöksentekijät pysyvät tietoisina putkiston kunnosta, jolloin korjaukset voidaan suorittaa ajoissa ennen kuin putket ovat päässeet liian huonoon kuntoon.

Pyydä tarjous kuntotutkimukselle!

Kuntotutkimuksen suorittaa aina alan asiantuntija, jolloin saadaan luotettavaa tietoa kiinteistökohtaisesti. Jyväskylän LVI-Tekniikka tekee putkistojen kuntotutkimukset seudun kodeille ja taloyhtiöille ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Kauttamme myös pientalojen LVI-suunnittelu!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jyväskylän LVI-Tekniikka
Sienikorintie 28
40340 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus: 2209286-6
Puh: +358503100172

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jyväskylän LVI-Tekniikka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.